Julen är tidig (i år igen)

I söndags hände det! Allt jultjafs åkte fram! Det är jul på riktigt i det här huset nu. Fast egentligen är det mest ljus och mysbelysning som julpyntet består av. Jag är ingen vän av det här mörkret så det känns fullt naturligt att försöka göra det lite ljusare och mysigare här hemma.

Julstjärna

Ljusstake

Monstrea

Julgran

Jag är som sagt ganska snabb på att dra fram julen, men precis lika snabb på att städa bort den. På nyårsdagen åker allt ner och siktet är inställt på ljusare tider och semester (bara 54 dagar kvar!!!)

Hur går det för er? Har ni pyntat än?

 

2 reaktioner till “Julen är tidig (i år igen)

  1. Här blir det adventspyntning på torsdag, inför 1:a advent & sen kommer julpyntet (det lilla vi har) fram helgen före jul. Allt är borta igen till Trettonhelgen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *