67 dagar kvar…

november 29, 2023 i Mått och vikt, Träning

HÄJ HÄJ! Tisdag är som sagt mått och vikt dag, så här kommer lite rykande färsk statistik. Siffror inom parentes är total minskning sedan starten för en månad sedan.

Vikt:61.3 (-2.5)

Arm:27.6 (-0.4)

Midja:70.5 (-2.5)

Äss:97.5 (-2.5)

Hmmmm, mycket som är minus 2.5….That´s strange. Men varför spekulera, det går ju åt rätt håll! Fotat magen har vi också gjort idag.

Jag har tittat, letat och sökt, men di där rutorna ligger nog djupt. Vääääääldigt djupt :) Vilken tur att vi har två månader kvar att få fram dom.

Idag har jag roat mig med att göra två nya träningsprogram. Jag ska ju köra 3 dagar styrka/vecka - helkroppspass, så jag har fixat två snarlika pass som jag ska alternera mellan. Can´t wait till imorgon, då jag ska köra det första!!! Längtar efter lite välförtjänt träningsvärk! Få se om man kan lägga upp mina övningar här, så ni kan se vad jag håller på med.

Nu ska jag packa träningsväskan för imorgon. Nytt program, nya nördiga handskar bör fixa en ny spellista med…Shit, jag kommer gå all in imorgon. Spännande och se ifall jag överhuvudtaget kan röra mig på torsdag…