25 dagar kvar…

januari 10, 2012 i Mått och vikt

Time is running out! Fatta att det bara är 25 små dagar kvar. Det är typs ingenting. Verkar vara svårt som f-n att få dom där rutorna att synas. Anyways, siffror inom parentes är total minskning sedan starten för 10 veckor sedan. Here we go!

Vikt: 59.5 kg (-4.3 )

Arm: 27.0 cm (-1.0)

Midja: 68.0 cm (-5.0)

Buk: 84.5 cm (-6.5)

Äss: 95 cm (-5 cm)

Såhär ser magen ut idag!

Snälla söta magrutor, kom fram nu! Jag börjar bli otålig…Är det bara en lägre fettprocent som behövs?

Idag på gymmet var där så mycket folk så jag fick nästan inte plats :) Massvis med nya ansikten. Många nyårslöften antar jag.Det är bra, bara de håller sitt löfte.

Min egen träning gick även denna gång över förväntan. Vad är det som händer? Tog 140 kg i benpress som om det vore ingenting!!! Och det var efter jag gjort gående utfall med kettlebells!!! Jättestarka ben! Inte så starka biceps. Got to öva upp the muskelstyrka i armarna.

And off I go. Ses imorron hoppas jag!