Ny ekologisk favoritmascara!

december 31, 2023 i Hälsa

Jepps, det är ju trots allt nyår och då är det väl helt ok med ett tjejigt inlägg om braiga sminkprodukter?! Har helt missat det här märket - UNE som numera finns på Åhléns. Har än så länge bara testat den här mascaran (och en ögonskugga) och den är bara bäst! Man behöver inte hålla på och jobba in färgen, några svep och sen sitter den där HEEEELA DAGEN!!! Den höll till och med för ett svettigt benpass :) Doftar dessutom galet gott, ett extra plus i kanten. Den är 100 % naturlig och certifierad enligt ECOCERT.

Lite kort om märket:

Så vad gör UNE unikt? Förutom att du får ett högt innehåll av både naturliga och eko-certifierade ingredienser så hittar du varken mineraloljor, parabener, syntetiska färger, syntetiska dofter eller silikoner på ingredienslistan. Och produkterna är självklart inte testade på djur. Resultatet är sköna produkter med härliga konsistenser. De är alla lätta att använda, ger en behagligt ’bar’ hudkänsla och sitter ändå bra. De stilrena och smarta förpackningarna är också de framtagna med hänsyn till både miljön och dig som använder dem.

Precis som namnet UNE antyder så är målet med produkterna att du lätt ska kunna framhäva din unika och naturliga skönhet. Därför hittar du inga galna färger, starka kontraster eller knasiga gimmick-produkter i sortimentet. Istället har man valt att satsa på ett riktigt stort urval av milda och fina nyanser på allt från ögonskuggor och läppstift till rouge och foundation.

Detta märke ska jag allt kolla närmare på när det är dags att införskaffa nya produkter!

Dags att hoppa in i duschen och göra sig redo för lite nyårsfirande.

GOTT NYTT ÅR <3 !!!