Testar Bakery+ och chins

februari 23, 2013 i Off topic

Gomooooowon! Bra lördag eller? Min kunde börjat bättre - vaknar med huvudvärk. Wtf? Jag sysslar ju inte med sånt 😉 Tänker att vatten med mineralsalt och citron, kaffe och frisk luft ska rensa skallen och därmed få bort det onda, för såhär kan vi ju inte ha det. Det är ju lördag!

Idag ska jag testa ett par saker. Nummer ett är ifall jag kan göra oassisterade chins än. Har kört med suppinerat smalt grepp de senaste 5 veckorna nu - 10 kg motvikt, men nu är det dags att byta to the real thing. Bör i alla fall få till en. Återkommer med hur det gick. Först och främst ska jag riva av ett HIIT pass (så snart jag botat mig från huvudvärken). Undrar om jag ska vara snäll mot mig själv och köra ett ”bekvämt” pass, eller om jag ska ge mig själv en nära döden upplevelse och göra ett kräkspass?

Nästa sak som ska testas är sötningsmedlet Bakery+. Har fått en påse hemskickad från SteviaVital och jag är nyfiken på smaken. I början av min LCHF livsstil sötade jag med Steviaextrakt, men lyckades aldrig få till det bra. Svårdoserat - och tyckte att den lite beska smaken gick igenom. Bakery+ är tre gånger sötare än socker och är framtaget i samarbete med LCHF Mariann. Vad ska jag baka då? Det lutar åt ett recept från Åse 56 kilo - Citron och limepaj. Låter syrligt och gott. Återkommer med resultat later gater.

Har inte ätit en enda äggfrukost denna veckan. Vid närmare eftertanke har jag endast ätit två stycken, och det var i halloumiplättarna. Har kört meat-nut och fish-nut frukost för hela slanten, vilket betyder att det finns utrymme för ett par ägg till. Är jag plötsligt anti-ägg? Nope, jag tänker bara att kroppen måste må bättre av en varierad kost. Inte ägg och majjo 7 days a week. Får se hur veckans kost har påverkat när det är dags för fläskmätning på måndag.

Talk to you later!