Testresultat för Bakery+ och chins

OMG! Jag kan göra chins! 2 stycken i rad 😀 Förvisso bara med det smala greppet, but still! Testade även det breda greppet, men då hade jag en bit kvar. Ge mig en månad till med GVT. Sen bör även den sitta. Det här känns alldeles för jäkla bra rent ut sagt. Är helt övertygad om att det är tempot (4-0-1) i GVT -träningen som fått mig hit.

Gårdagens HIIT pass blev ett MIIT pass 😀 MIIT för att jag pausade längre mellan övningarna än vad jag borde, men HIIT när jag väl körde. Det blev total åtta rundor av dessa övningar

  • 20 stKB swings
  • 20 st jumping squats med weightbar
  • 20 st medicineball slam
  • 50 m sledpush

Målet är att köra alla fyra övningarna och sedan vila 60 sek innan man sätter igång med nästa runda. Nu pausade jag även 20 sek mellan varje övning - utöver 60 sek vilan mellan rundorna. Ville inte utmana ödet, med tanke på att dagen inte började helt hundra. Tog ändå slut på mig själv och idag sitter jag här med ömma glutes 😀 We like!

Hur gick det med Bakery+ och citron/lime pajen då?! Well, under tiden man åt och tuggade kände man inte av någon bismak från sötningen. Däremot efteråt kom det en anings aning sträv Steviakänning på sidan av tunga. Syrran kände likadant, men det var ändå inget som störde. Får testa att göra några fler grejer med Bakery+ innan jag kan ge ett rättvist utlåtande. Själva pajen var divine! Precis sådär citrusfräsch och syrlig som jag hade tänkt mig att den skulle vara. Recept kommer, men för er som vill testa med det bums är det bara till att gå in på 56kilo.se och spana in den. Det är nämligen där jag hittade receptet.

Dagen kommer jag spendera här vid datorn. Håller på att bygga upp företags-hemsidan och det tar en hel del tid. Kan hända att även bloggen kommer bli lite lidande framöver. Mindre ”viktiga” inlägg och mer babbel om träning och en hel del recept. Man måste ju prioritera liksom, för hur man än vrider och vänder på det så har dygnet fortfarande bara 24 timmar 😉

Hörs kanske senare idag. Vad ska ni hitta på?

6 reaktioner till “Testresultat för Bakery+ och chins

    1. Mins syrra har hunnit före mig 🙂 Du inspirerade henne, så hon köpte ett helt kilo lera. Jag har själv inte hunnit testa än (hårtvättardag på lördag), men syrran är sjukt nöjd med resultatet. Lite flygigt blev håret dock, men dom säger att det är övergående och efter 4-6 veckor ska håret vara i fas. Vad gillar du det? Samma som innan eller?

  1. Jag har tvättat med leran 3 gånger nu, senast igår. Första gången blev det ju helt sjukt statiskt! Andra gången tog jag lite godkänt balsam i men då kändes håret flottigt fort, inte rent som i 4 dagar som första gången. Nu tredje gången så körde jag bara lera igen, håret kändes rätt statiskt efter ett par timmar ( kan bero på halsduken iofs hehe men har inte det problemet i vanliga fall). Upplever det iofs mindre statiskt än första tvätten, så ska fortsätta med leran ett tag till då 🙂 Håret känns iaf väldigt rent efter lertvätt! Ibland vill jag bara ge upp men det tar emot att kleta ner håret med vanligt schampo och balsam nu när jag är inne på naturlig hår/hudvård.

    1. Det tar säkert ett par gånger innan rutinen sitter, och precis som du säger, man vill ju inte kleta ner håret med vanligt schampo och balsam. Återkommer så snart jag testat leran!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *