Killer pass

juni 29, 2013 i Träning

Inspirerad av Annika Sjöö stack jag till SATS för att köra detta pass. Tanken var att man skulle göra hela cirkeln, sedan vila 5 minuter och göra en cirkel till. Totalt två cirklar. Jodå så att eh…..Mohoho! När jag kommit halvvägs, dvs avklarat de 40 GTO:na (ground to overhead) insåg jag att jag inte skulle palla göra resten utan paus. Så - istället blev det totalt fyra rundor av:

  • 10 burpees
  • 20 marklyft (10 kg KB i varje hand)
  • 30 KB swings (10 kg KB)
  • 40 GTO:s (10 kg viktplatta)

Ungefär en minuts vila mellan varje cirkel.

Efter det här skulle jag öva på mina pull-ups. Har ett recept på hur man lär sig bemästra strikta fina sådana. Well, om ryggen var slut efter gårdagens ryggpass, eller om all energi gick åt vid cirkelträningen kan jag inte säga. Men bra gick det i alla fall inte. Testade att använda mig av handskar för första gången idag (ni vet, jag får ju sweaty palms av di däriga pull-upsen) men tyckte inte det hjälpte ett skit. Nä, jag får testa med magnesium istället. I flytande form. För det är coolt ;D Nu ska jag googla var jag kan köpa det. Ha en lovely lördag!