Dag 12 - kolloidalt silver

september 14, 2023 i Dagens matintag

Jag har många kostrådgivar kollegor som använder sig av kolloidalt silver. Jag har själv inte provat, varken på mig själv eller på klienter, men jag är bra nyfiken produkten. Det har en mängd användningsområden, det dödar svamp, virus, bakterier och parasiter. Kan användas istället för antibiotika (som slår ut din mag/tarm-hälsa totalt). Sägs även vara effektivt vid cancer. Har gått med i ett forum där man bara diskuterar kolloidalt silver och det verkar som att användningsområdena är oändliga. Har ni testat det här? Själv är jag nyfiken och ska prova silver treatment så fort jag känner att en förkylning eller halsont är på väg.

Annars inte mycket nytt. Jag tränar, jobbar, äter och sover. Ser fram emot helgen, har inte ett skit inplanerat. Att inte boka upp mig och planera mina helger är guld värt. Man går på känsla. Vad vill jag göra idag? Man råder fritt över tiden. Inga måsten. Tvärtemot vad vardagarna har att erbjuda ;)

Idag blev det som vanligt kaffe och MCT innan frukost.

Frukost: Omelett smaksatt med pesto, salami zero, getost och paprika.
Lunch: En av mina favvorätter, meatzza och meatzza sallad ;)
Middag: Inte direkt hungrig, plockade ihop lite rester från kylen. Blev lite grillad kyckling, oliver, paprika, tomater, chilimajjo, och några rullar med parmaskinka, pesto, getost och paprika.
Te med MCT innan sängdags.