Julen är tidig i år

Jag började så smått redan i fredags med att sätta upp julstjärnan…

…och idag fortsatte jag med de här ljusstakarna…

…plus att jag gjorde glögg…

…och förberedde adventsljusen…

…och köpte hem saffran…

Undrar så var detta ska sluta. Kan hända att jag även blir med gran snart 😀

Gårdagens carbnite bjöd på nedanstående: (riskakor med smör och salt, potatisplättar med fetaost och rödlök - så goda så det finns inte ord, banana nice-cream och några chips)

Kan vara min sundaste backload so far. Resultatet på vågen visade ynka +0,3 kg vilket är helt sanslöst med tanke på att jag satte i mig ett halvt paket riskakor och 15 potatisplättar, banan och chips. Vad gäller viktuppgången efter en carbnite har den successivt blivit mindre och mindre för varje sådan vilket är ganska ologiskt, men jag klagar inte. Fast jag undrar var det ska sluta. Kanske att man får börja med carbbackloading istället om det ska fortsätta i den här takten?!

2 reaktioner till “Julen är tidig i år

 1. hej 🙂 mysigt m jul så jag förstår att du börjar tidigt. Mysbelysning när det är som mörkast ute hjälper ju helt klart 🙂
  Hur äter du i veckorna när du nu äter carbs på helgen? Känns det inte konstigt att äta ”onyttigta carbs” regelbundet?

  1. Har jättesvårt för den här årstiden och mörkret. Är säkert därför jag försöker mysa till det och göra livet lite ljusare.
   Jag äter som vanligt, LCHF - max 30 g kh per dag alla dagar förutom just under carbniten.
   De första carbnitsen kändes det skumt att trycka chips och dumlekolor, samtidigt som det var en befriande känsla. Tror fortfarande att det är nyhetens behag. Man ”får lov”.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *