Gearing up!

september 13, 2023 i Träning

Värmer upp på den berömda foamrollern (som i våras knäckte revbenet på mig :( ) Det dröjde ett bra tag innan jag blev vän med den här igen - men nu är vi oskiljaktiga. Toppen som en del av min uppvärmning, mjukar upp musklerna och förbereder nervsystemet för aktivitet. (Funkar även som massage för resten av kroppen. Mjukar upp stel bindväv och lossar triggerpunkter och elaka knutor.) Håll till godo, jag bjuder på den här sexiga armhålsbilden :)


Girl is gearing up! Foamroller, skivstång, vikter, box, medicine ball och….

The sled….

Det är den här man ska putta framför sig, med snabba ben - as fast as possible, samtidigt som man ska försöka tänka på att inte kräkas upp sina egna inälvor

Avslutar detta pass med favvo PWO:n. Kokosvatten och Holistic whey.

Life is good!