Helgen dröjer sig kvar

oktober 28, 2013 i Ketos

Jag blev inte direkt förvånad när morgonens ketonmätning visade på LO, vilket är lika med inga mätbara mängder.

Efter en helg som bjudit på både det ena och det andra…..i mer än rimliga mängder var det väntat.

Glass, svålar, vin och mackor på mandelmjöl :D Inte så ketofrämjande. Får se hur många dagar det tar att komma i fas. Dagens matintag har varit bra, men inte optimalt. Hade förresten tänkt helt fel vad gäller proteinet. En rimlig mängd att hålla sig till är mellan 1,2-2 g per kilo. Ooups ;)

Dagens träning var väl inte heller den bästa. Det märktes att man inte ätit och druckit som man brukar. Inte klokt vad det gör på sig! Jag kommer förresten ändrat lite i upplägget - kör fortfarande tempoträning efter en 3-6-9 split, men har lagt till fler övningar vilka jag alternerar mellan under de olika veckorna. Får se vad det kommer ge.

Nu ska jag ställa mig vid spisen och slänga ihop morgondagens lunch. Talk to you later gater!