Mätbara ketoner och lågt blodsocker

oktober 31, 2013 i Ketos

Såhär såg denna dagen ut. Mätbara ketoner inom “the zone”. Lågt morgon blodsocker eftersom jag vaknade av mig själv och låg och glodde 45 minuter innan jag gick upp och mätte. Lågt eftermiddags-/kvälls-glukos, som normalt och till sist dagens energiintag. Alkoholen i diagrammet beror inte på att jag pimplat vin idag :) Det var en av ingredienserna i dagens middag, chiligryta på högrev. Så gott så hälften vore nog.

Imon står ryggträning på agendan. Marklyft, pull-ups och ett par olika roddvarianter. Rygg är det jag tycker är absolut tråkigast att träna. Jag gillar ben :D

Nu när jag kör ketoträning skulle det sitta fint med ett mätbart mål. Exempelvis hur mycket snabbare jag kan köra ett av mina HIIT-pass, eller hur mycket snabbare jag kommer bli på att ro en utsatt sträcka. Styrkan är lite lättare att mäta, där ser man svart på vitt om man ökat i styrka eller inte. Men något sådant får det nog bli.

Nu blir det till att svänga ihop morgondagens frukost innan träningsväskan ska packas. Later gater!