Regnet öser ner

november 2, 2023 i Träning

Det har regnat konstant här i Malmö idag. Från det att jag slog upp mina ögon vid sjusnåret - and still going strong. Hade planerat att gå och riva av ett kortare konditionspass, men det här vädret fick mig helt ur balans. Varför har jag fortfarande inte köpt ett par kettlebells? Skulle kunna köra hemmaträning dagar som den här då. (De jag testat från Casall, Clas Ohlsson, Rusta känns inte bra i handtagen).

Anyway, lite rastlös och uttråkad kom jag att tänka på en bok jag har som innehåller ett par självtester i styrka, rörlighet och stabilitet. Gjorde testen ovan och klarade alla med bravur. Kan i och för sig inte påstå att de var svåra, men dock! Tanten är i fin form för sin ålder :D

Tänkte även passa på att slänga ihop ett par rätter som jag kan frysa som lunchlådor så jag slipper stå med det i morgon. Och sen ska jag experimentera ihop en treat som faller inom ramarna för nutritonal ketosis.

Vad gör ni idag?