GVT, biosignature modulation och tillskott

december 27, 2023 i Mått och vikt, Träning

Hallå allihopa! Haft en trevlig jul hoppas jag. Många av er är säkert fortfarande lediga, men inte denna donnan. Det jobbas på i ett galet tempo, från tidig morgon till sen kväll. Får verkligen känna att jag lever. Skönt på ett sätt, men inte på ett annat. Men så är det väl alltid, man är aldrig riktigt nöjd.

Idag var det dags för min andra mätning. Under de 12 veckorna som the biosignature varar ska man göra mätningar med kaliper veckovis. Jag hade tappat på alla punkter (förutom mage och vader) och mest hade jag tappat på mitt primära problemområde - rumpa/baksida lår. PT:n var lycklig över resultatet och menade på att där ser du tjejen! Nu punktförbränner vi fett. Är det tillskotten som gör så att jag punktar på rätt ställe, eller är det bara så att jag tappar fett snabbast på rumpa och lår?

Tillskotten ja….Jag kan säga att det är inget RDI-intag vi kör här inte - utan mer en terapeutisk dos av dom alla. We eat a lot of pills! Gillar det fortfarande inte, men vi kör på. Har märkt en fördel och det är att krypet i benen slutat. Det tackar vi magnesiumet för. Åt magnesiumtabletter innan det här med, men blev då inte avhjälpt. För svag dos antar jag - och ändå följde jag RDI. By the way, om ni ska äta magnesiumtabletter så se till att det inte är oxid då kroppen inte kan ta upp så mycket av den varianten.

Min vikt hade ökat med ett kilo, vilket enligt PT:n (och kalipern då 😉 var ett kilo lean bodymass, dvs muskler - vilket jag har svårt att fatta. Men jag kör ju GVT, äter bra, poppar mina piller och enligt Poliquin som är grundaren till GVT är det inte omöjligt att lägga på sig 5 kilo muskler på endast sex veckor….Låter galet mycket, men det är så han säger.

Vad gäller the German Volume Training skulle jag ljuga om jag sa att jag var hooked. Benpasset är kul, eftersom man tar i som fan, blir svettig och får puls - precis vad jag gillar med träning! Men de andra passen…Det är inte lika kul att göra 100 bicepscurls, eller 100 dips eller 100 chins. Man får inte upp flåset, blir inte ens lite svettig - känns inte som att man tränat typs. PT:n ville ändå att jag skulle ge det ett par veckor till, med tanke på framgångarna so far - så jag biter ihop och håller ut. Poppar mina piller och kör min tyska träning ett tag till. För vetenskapens skull 😉